Kvalificeret undervisning    Anders & Unico

Anders Chortzen
Jeg er examineret berider, udlært på det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg og i Fredericia rideklub.

Jeg blev udlært i 1999 og efter små tre år på Sporten i Gentofte, har jeg slået mig ned som freelance berider i området Sydsjælland, Lolland og Falster.

Min undervisning bygger på de gode gamle klassiske principper. Udover det samler jeg al den nye viden jeg kan opdrive om emnerne:

 • Læringsteori (Hestens mentale evner og begrænsninger)
 • Biomekanik (Hestens fysiske evner og begrænsninger)
 • Etologi (forskning i hestens naturlige adfærd)

 • For rytterens vedkommende er det specielt:
 • Biomekanik, altså hvordan rytteren bruger sin krop optimalt.
 • Coaching, med alt hvad det indebærer af psykologi, pædagogik og opbygning af mentale fordele

 • www.hundoghest.dk

  Kontakt Anders tlf 20127040


  Claus Erstrup, Exm. træner
  Dressurundervisning på alle niveauer
  Kontakt Claus tlf 61160302


  Michelle Guldbjerg
  Dressurundervisning
  Kontakt Michelle 28511159


  Lykke Andersen
  Hver torsdag arbejder vi med den Islandske hest på Vilhelmsdal Sportsridecenter.

  MindfulRiders er en uddannelse for den Islandske hest og rytter. Med udgangspunkt i ridelæren fra de gamle mestre i den klassiske dressur, bliver både hest og rytter uddannet.

  Her er plads til alle uanset niveau.

  Læs mere på www.mindfulriders.dk  Olivia Lander
  Jeg tilbyder springundervisning hver onsdag, og alle niveauer er velkomne. Jeg tilbyder også at springe din hest hvis du ikke helt selv har modet/lysten til det, eller du ønsker at se en anden rytter på din hest.

  Jeg har haft med heste at gøre hele livet, og har både arbejdet som rytter i USA og Canada udelukkende med træning og konkurrence deltagelse på springheste. Har efterfølgende også arbejdet som rytter her i Danmark også med alt fra tilridning af de helt rå til stævnedeltagelse på ældre og mere uddannede, både spring og dressur heste.

  Jeg tilrettelægger min undervisning efter dig og din hest niveau og behov, således at man føler sig tryg men også udfordret. Jeg lægger stor vægt på at rytteren lærer at vejlede hesten korrekt, og at det kommer til at se flydende og harmonisk ud. Det er altid hyggeligt om onsdagen og der er altid plads til gode grin og hygge.  Sussie
  Dressurundervisning af børn

  Jeg er glad for at undervise børn og unge i dressur. Jeg har hjulpet mange nybegyndere og kan hjælpe rytteren stort set fra starten af. Dog synes jeg selv, at undervisningen har mest værdi, hvis rytteren selv kan ride rundt i skridt og trav. Er der brug for en longe, så holder jeg gerne i den anden ende.

  Jeg hjælper gerne med forberedelse og opvarmning til stævner eller hvis der er behov for læring om andre ting i forbindelse med heste og ridning.

  Jeg underviser på Vilhelmsdal Sportsridecenter tirsdage fra kl. 16.30. Hver rytter rider i 30 min. Hesten kan evt. være varmet op/skridtet varm eller rytteren, kan sætte sig op, når ridetimen begynder, hvis jeg skal have fuldt opsyn med ekvipagen fra start til slut.

  Undervisningen er eneundervisning og koster 100 kr. Det koster 50 kr. at benytte ridehuset.

  Kontakt mig på 20997052, hvis der er interesse for min hjælp.

  Mvh Sussie